ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μουντιάλ: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Λ.Μέσι για το πέναλτι (βίντεο)

«Το έχασα, αλλά δεν θα πληρώσω, δεν τα έχει ανάγκη»

Μουντιάλ: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Λ.Μέσι για το πέναλτι (βίντεο)

«Πάμε ένα στοίχημα;» είπε πιθανότατα ο Βόιτσεχ Σέζνι στον Λιονέλ Μέσι, σχετικά με το πέναλτι που κέρδισε ο δεύτερος στο Πολωνία – Αργεντινή (0-2) για το Μουντιάλ.

Στοίχημα με τον Λιονέλ Μέσι, για το εάν ο διαιτητής θα καταλόγιζε το πέναλτι που έκανε ο Βόιτσεχ Σέζνι, έβαλε -κατά τη διάρκεια του ελέγχου της φάσης- ο ίδιος ο Πολωνός τερματοφύλακας, πριν ο ρέφερι στήσει την μπάλα στα 11 βήματα και ο πορτιέρε της Γιουβέντους “βγάλει” την εκτέλεση του “αστέρα” της Αργεντινής, στο ματς των δυο ομάδων στο Μουντιάλ 2022.

Ο Σέζνι προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή, μιλώντας στην κάμερα μετά το τέλος του χθεσινού ματς με την Αργεντινή.

Όπως ανέφερε, το στοίχημα ήταν 100 ευρώ με τον διαιτητή να καταλογίζει τελικά την παράβαση. Ο Σέζνι έχασε έτσι το στοίχημα αλλά δεν θα δώσει τα λεφτά στον Μέσι, καθώς -όπως είπε- ο Μέσι δεν έχει ανάγκη από χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ» είπε ο πορτιέρε της Πολωνίας και της Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.