ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μουντιάλ στο Κατάρ: Οι παίκτες θα μπορούν να δουν τα στατιστικά τους μέσω ειδικής εφαρμογής

Άλλη... φάση στο Μουντιάλ του Κατάρ

Μουντιάλ στο Κατάρ: Οι παίκτες θα μπορούν να δουν τα στατιστικά τους μέσω ειδικής εφαρμογής

Μια ειδική εφαμοργή μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις αναλύσεις των στατιστικών τους, θα έχουν στη διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μετράει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ένα Μουντιάλ, εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς και μόνο η διεξαγωγή του στα μέσα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου το κάνει από μόνο του ξεχωριστό.

Η τεχνολογία ωστόσο αναμένεται να του δώσει ακόμη μια διαφορετικότητα.

Διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ, θα έχουν πρόσβαση σε ειδικά στατιστικά και data τα οποία θα αφορούν αποκλειστικά εκείνους.

Όπως ενημέρωσε η FIFA, οι ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τα δεδομένα της απόδοσής τους μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή, την οποία ουσιαστικα «έφτιαξαν» οι ίδιοι οι παίκτες με την πίεση που άσκησαν μαζί με την FIFPRO (διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη εφαμοργή θα μετράει όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα απόδοσης του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, δίνοντας μάλιστα στους παίκτες τη δυνατότητα να αναρτήσουν ό,τι επιθυμούν εκείνοι, μαζί και με φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.