Ντάνι Άλβες: Η Πούμας ζητάει αποζημίωση από τον Βραζιλιάνο – Οι χορηγοί τον εγκατέλειψαν

Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2022 και δεν ανανεώθηκε ποτέ

Ντάνι Άλβες: Η Πούμας ζητάει αποζημίωση από τον Βραζιλιάνο – Οι χορηγοί τον εγκατέλειψαν

Η σύλληψη και κράτηση του Ντάνι Άλβες με την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης στη Βαρκελώνη προκάλεσε και οικονομικό αντίκτυπο στον 39χρονο Βραζιλιάνο.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του αθλήματος καλείται να καταβάλλει στον τελευταίο σύλλογό του, την Πούμας από το Μεξικό, το ποσό των 4.500.000 ευρώ για παραβίαση όρων του συμβολαίου που είχε υπογράψει τον περασμένο Ιούλιο.

Οι Μεξικανοί έλυσαν το συμβόλαιό του λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τη σύλληψή του και με το ίδιο έγγραφο με το οποίο ενημέρωσαν τον Άλβες για το τέλος της συνεργασίας, αξίωσαν και το παραπάνω ποσό που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του.

Η οικονομική πληγή δεν σταματά εδώ και τον Άλβες, αφού σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη Universo Online, οι χορηγοί έχουν εγκαταλείψει ήδη τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στις 23 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες έπειτα από τη σύλληψη, η στοιχηματική εταιρία 1XBet απέστειλε email με την οποία ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας. Μία ημέρα αργότερα, η εταιρία ευεξίας Hygia Saúde έπραξε το ίδιο και στις 25 του μήνα τα εσώρουχα Ethika ανακοίνωσαν ότι δεν θα καταβάλλουν χρήματα στον Άλβες μέσα στο 2023 μέχρι να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πιο μεγάλη χορηγική απώλεια πάντως είναι εκείνη της Adidas. Το συμβόλαιό των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2022 και δεν ανανεώθηκε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.