ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Γαλλίας

Με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά κατέγραψε 97 συμμετοχές και πέτυχε 37 τέρματα

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Γαλλίας

Παρελθόν από την Γαλλία αποτελεί ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/12) με ποστ στα social media ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα.

Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάστηκαν για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος για αυτό! Έχω γράψει την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει“, έγραψε στο ποστ ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ.

Θυμίζουμε ότι ο τραυματισμός του στην προετοιμασία λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ τον έθεσε νοκ άουτ. Η ανάρρωση έγινε στην Ισπανία όπου επέστρεψε από το Κατάρ. Αν και ανάρρωσε γρήγορα και κλήθηκε να επιστρέψει στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής, απέρριψε την πρόσκληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχέση του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας αλλά και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν βρίσκεται σε καλό σημείο κι έτσι παρέμεινε στην Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.