ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Σ.Γιασικεβίτσιους υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού – Γέμισε η Stark Arena

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα

Ο Σ.Γιασικεβίτσιους υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού – Γέμισε η Stark Arena

Στον κόσμο του Ολυμπιακού υποκλίθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό του Final 4 της Euroleague.

O άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του Ολυμπιακού για την προσπάθειά τους, αλλά και τον κόσμο των Πειραιωτών, που γέμισε την Stark Arena και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα τόσο στον ημιτελικό όσο και στον μικρό τελικό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όπως και στους οπαδούς του για την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Final Four. Δείχνει τι υποστήριξη έχουν. Είναι κάτι που θα πρέπει να αναφέρουμε, κάτι πολύ όμορφο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Ευχαριστώ όσους ήρθαν στο Βελιγράδι και μας στήριξαν.

Όλοι καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας για αυτό το Final Four. Δεν είναι τόσο ευχάριστο να παίζεις αυτό το ματς. Ανησυχούσα για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα μας. Όμως, οι παίκτες έδειξαν επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτό ήταν σωστό και σημαντικό. Προφανώς, είναι κάπως καλύτερο το συναίσθημα τώρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι έπαιξε τόσο ο Κόρι Χίγκινς, ελπίζουμε να βρει ρυθμό και να γίνει ο παίκτης που ξέρουμε.

Για τις λεπτομέρειες που αναφέρει πως λείπουν από την ομάδα του: «Οι λεπτομέρειες έχουν να κάνουν με τους κανόνες που βγάζουμε πριν το ματς και το πλάνο. Να μην δίνουμε κάτι εύκολο, να μην κάνουμε ανόητα φάουλ. Τα λέμε συνέχεια αυτά. Για τα καλά χέρια του κάθε παίκτη, για τους αντιπάλους μας, για το πώς θα επιτεθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να μην δίνουμε κάτι εύκολο στον αντίπαλό μας. Όσο για το «δολοφονικό ένστικτο», το προσπαθούμε. Χάνουμε διαφορές, χάνουμε παιχνίδια. Πρέπει να «σκοτώνεις» τον αντίπαλό σου. Ειδικά αυτοί οι αντίπαλοι θα επιστρέψουν. Αυτό έγινε στο Supercopa και στον ημιτελικό του Final Four».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και την επιστροφή της Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε τόσους 30χρονους στην ομάδα, έμπειρους. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να τελειώσουμε σωστά τη σεζόν. Πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.