ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ο YouTuber Jarvo69 ανέλαβε την ευθύνη για τα… βογγητά που ακούστηκαν στην κλήρωση του Euro 2024 (βίντεο)

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να συνεχίσουν τη ροή της εκδήλωσης καθώς ο θόρυβος μεταδόθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους

Ο YouTuber Jarvo69 ανέλαβε την ευθύνη για τα… βογγητά που ακούστηκαν στην κλήρωση του Euro 2024 (βίντεο)

Ο YouTuber Jarvo69, κατά κόσμον Ντάνιελ Τζάρβις, ανέλαβε την ευθύνη για τη φάρσα με τα… βογγητά που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο της Γερμανίας, για την κλήρωση του Euro 2024.

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να συνεχίσουν τη ροή της εκδήλωσης καθώς ο θόρυβος μεταδόθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολουθούσαν στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να παραμείνουν επαγγελματίες και ανεπηρεάστοι, δεν μπορούσαν παρά να χαμογελάσουν με αυτό που συνέβαινε.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πάρει κάποιος την… ευθύνη για τη φάρσα που θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Ο Jarvo69, κατά κόσμον Ντάνιελ Τζάρβις ο οποίος βρισκόταν επίσης πίσω από παρόμοιου είδους φάρσα κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοση του BBC για τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και συγκεκριμένα στο ματς της Γουλβς με τη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.