ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όλεγκ Νταντσένκο: Στην Αθήνα για νοσηλεία μετά την ανακοπή που υπέστη

Ο Ουκρανός μπακ θα κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο

Όλεγκ Νταντσένκο: Στην Αθήνα για νοσηλεία μετά την ανακοπή που υπέστη

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική σε σταθερή κατάσταση, μετά από έμφραγμα που υπέστη στην προπόνηση της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου με τη Ζόρια, μεταφέρεται αεροπορικώς από την Αττάλεια στην Αθήνα με την ΑΕΚ να αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τα πάντα σχετικά με τη νοσηλεία του.

Η ΑΕΚ έστειλε ειδικό λίαρ τζετ με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατικολόγους και εξειδικευμένο σε εντατική παρακολούθηση νοσηλευτικό προσωπικό για την ασφαλή μεταφορά του Νταντσένκο στην Αθήνα.

Ο Ουκρανός μπακ θα κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και θα ξεκινήσει τη νοσηλεία του με στόχο να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά δεν θα είναι εύκολο μετά από το τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όμως από πλευράς ΑΕΚ ήδη έχει γίνει ό,τι ήταν δυνατό και θα γίνουν και στη συνέχεια τα πάντα για να ξεπεράσει ο παίκτης το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.