ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είπε ψέματα ότι έχει κορωνοϊό για να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου

Ο Χουάν Κάρλος Μενούδο Ντομίγκες αποδεσμεύθηκε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Παίκτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είπε ψέματα ότι έχει κορωνοϊό για να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου

Έξαλλους έκανε τους ανθρώπους της Ντερπορτίβο Λα Κορούνια ο Χουάν Κάρλος Μενούδο Ντομίγκες, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μπέτις, καθώς είπε ψέματα ότι έχει Covid-19 για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανία. 

ΜΜε πέντε αγωνιστικές να απομένουν η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία δίνει μάχη για την άνοδο στη La Liga, αποδέσμευσε τον βασικό και αντικατάστατο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χουάν Κάρλος Μενούδο Ντομίγκες.

Ο λόγος; Σύμφωνα με την El País, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είπε ψέματα λέγοντας ότι είχε Covid για να χάσει τις τελευταίες προπονήσεις και να απουσιάσει από το παιχνίδι της ομάδας του, προκειμένου για ταξιδέψει στη Σεβίλλη και να παρακολουθήσει τον τελικό του Copa Del Rey, μεταξύ Βαλένθια και Μπέτις, της οποίας είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής.

Αυτό έκανε έξαλλη την διοίκηση της Λα Κορούνια, η οποία λίγες ημέρες αργότερα έλυσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο Ισπανό, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν στη Segunda Division.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.