ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Ουκρανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τροφική δηλητηρίαση 15 μελών της αποστολής στην Αθήνα

Οκτώ από τους παίκτες είναι αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Ουκρανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τροφική δηλητηρίαση 15 μελών της αποστολής στην Αθήνα

Με προβλήματα φέρεται πως κυλά η προετοιμασία της Ντνίπρο λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις των φιλοξενούμενων μετά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα, καθώς 15 μέλη της αποστολής εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και είναι αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση (1/8, 20:30).

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμπτώματα και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και οι οποίοι ήπιαν μόνο νερό κι έφαγαν μπανάνες που είχε αφήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά την υποδοχή τους, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να προμηθεύονται όσα χρειάζονταν από κοντινό σουπερμάρκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, στην Ντνίπρο επικρατεί γενικευμένη δυσαρέσκεια με τις οργανωτικές συνθήκες και τη φιλοξενία που εισέπραξαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως παράπονα ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του «Απ. Νικολαΐδης» μετά την προπόνησή τους, καθώς και ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε 30 λεπτά και αντί να διαβεί από τον κοντινότερο δρόμο για το ξενοδοχείο περιφερόταν άσκοπα στους δρόμους για αρκετή ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.