Ρ.Φαν Ντερ Φάαρτ για Φ.Ντε Γιονγκ: «Μαφία η Μπαρτσελόνα – Πρέπει να τιμωρηθεί»

«Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι στους ανθρώπους»

Ρ.Φαν Ντερ Φάαρτ για Φ.Ντε Γιονγκ: «Μαφία η Μπαρτσελόνα – Πρέπει να τιμωρηθεί»

Στα άκρα οδηγούνται σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, τον οποίο και θέλει να… ξεφορτωθεί από το ρόστερ, με αποτέλεσμα στην Ολλανδία να έχει προκληθεί μένος εναντίον των Καταλανών, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Φαν Ντερ Φάαρτ να παίρνει θέση αναφορικά με το θέμα.

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, δεν δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι στους ανθρώπους. Ο Ντε Γιονγκ κερδίζει πάρα πολλά; Πρώτα υπογράφεις συμβόλαιο και μετά το εκπληρώνεις ή φεύγεις με καλούς όρους, αλλά όχι έτσι. Αυτό είναι μαφία και πρέπει να τιμωρηθούν. Το όνομα της Μπαρτσελόνα φαίνεται πολύ άσχημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σπουδαίος σύλλογος και όλοι θέλουν να παίξουν εκεί. Αλλά από εδώ και πέρα την κρίνουμε με διαφορετικό τρόπο και για μένα είναι ντροπή να παίζεις για αυτούς», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.