ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το συγκινητικό «αντίο» της Γένοβας στον Τ.Βιάλι (βίντεο)

Η πόλη στην οποία μεγαλούργησε με τη φανέλα της Σαμπντόρια από το 1984 έως το 1992

Το συγκινητικό «αντίο» της Γένοβας στον Τ.Βιάλι (βίντεο)

Με φοβερό τρόπο τίμησε στην κεντρική της πλατεία η Γένοβα τη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι, που θριάμβευσε με τη Σαμπντόρια, τη μια από τις δύο ομάδες της πόλης.

Μπορεί να καταγόταν από την Κρεμόνα, όμως ο Τζανλούκα Βιάλι δεν έγινε πουθενά πιο αγαπητός από ό,τι στη Γένοβα. Άλλωστε, όσα έκανε εκεί με τη Σαμπντόρια χάρισαν ορισμένες ανεπανάληπτες στιγμές στους κατοίκους της.


Έτσι λοιπόν, η πόλη δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει μετά τον θάνατό του. Σε ένα από τα κτίρια της πλατείας Φεράρι, ένας προτζέκτορας «έπαιξε» εικόνες από όλη την καριέρα του Ιταλού αλλά και το μήνυμα «Αντίο Τζανλούκα», με το οποίο η πόλη αποχαιρέτησε έναν δικό της άνθρωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.