ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τσάβι για Λ.Μέσι: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του – Έχει μεγάλο σεβασμό για την Παρί Σεν Ζερμέν»

Κοντά στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη ο Αργεντινός σταρ

Τσάβι για Λ.Μέσι: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του – Έχει μεγάλο σεβασμό για την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λιονέλ Μέσι θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το Σάββατο, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να επιβεβαιώνει την Πέμπτη ότι ο 35χρονος θα αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο.

Ο Αργεντινός διεθνής έχει συνδεθεί τακτικά με την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, την οποία εγκατέλειψε το 2021 εν μέσω της οικονομικής αβεβαιότητας του συλλόγου, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την επόμενη κίνησή του.

Ο Τσάβι, ο οποίος έπαιξε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε στην Mundo Deportivo: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μια απόφαση και εσείς (τα ΜΜΕ) πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο (να αποφασίσει).

Θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Θα αποφασίσει για το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει συζήτηση.

Θα τελειώσει την σεζόν εκεί (στην Παρί Σεν Ζερμέν). Έχει μεγάλο σεβασμό για την Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά, έχει όλο το δικαίωμα στον κόσμο να πει πού θα πάει, πού θα τελειώσει την καριέρα του».

Ο Μέσι είχε τη δυνατότητα να επεκτείνει το διετές συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο με την Παρί, αλλά η ρήτρα θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνο αν και οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Αντ’ αυτού, ο χρόνος του Μέσι στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασε στο τέλος του, με αρκετές επιλογές να φαίνονται πλέον διαθέσιμες για τον επόμενο προορισμό του. Έχει προταθεί η μετακίνησή του στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι, ενώ έχει ακουστεί και η μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μέσι έπαιξε 778 παιχνίδια για την Μπαρτσελόνα και πέτυχε 672 γκολ. Την φετινή σεζόν, έχει σκοράρει 21 γκολ και έχει δώσει 20 ασίστ σε 40 αγώνες για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.