ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βολές» του Π.Μόργκαν στο BBC για την αποθέωση του Λ.Μέσι: «Φτάνει με το γλείψιμο»

Ο Πιρς Μόργκαν θεωρεί υπερβολικά τα αποθεωτικά σχόλια του πάνελ του BBC για τον Λιονέλ Μέσι

«Βολές» του Π.Μόργκαν στο BBC για την αποθέωση του Λ.Μέσι: «Φτάνει με το γλείψιμο»

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ, σκοράροντας στη νίκη με 2-1 επί της Αυστραλίας, αλλά η αποθέωση προς το πρόσωπό του φαίνεται ότι έκανε έξαλλο τον προσωπικό φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Πιρς Μόργκαν.

Ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά των σχολιαστών στο BBC για την υπερβολική -κατά την άποψή του- εξύμνηση του Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μόργκαν έγραψε τα εξής: «Όλο το πάνελ του BBC κάνει σαν θαυμαστριούλες του Λιονέλ Μέσι και καταντά δουλοπρεπές. Ανησυχώ μην πάθουν τίποτα στο στούντιο. Ηρεμία, παιδιά! Έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια μέτρια ομάδα. Να δούμε τι θα κάνει απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.