ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για τη Super League ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων», που έφτασαν τους δέκα βαθμούς και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα, σημείωσαν οι Τικίνιο (7΄) και Αγκιμπού Καμαρά (23΄). Αντίθετα ο Αστέρας παρέμεινε στους δύο βαθμούς μετά από 4 αγώνες. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό όταν μετά από αλλαγή παιχνιδιού του Μαντί Καμαρά, ο Μασούρας με κεφαλιά πάσαρε στον Τικίνιο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παπαδόπουλο και να «γράψει» το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σίτο ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα στο 23΄ όταν μετά από σέντρα-σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας φάνηκε να θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό και να σημειώσει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι παρέμεινε το 2-0 και ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καπίγια (75΄ Σόνι), Κανελλόπουλος (71΄ Σανταφέ), Κρέσπι (71΄ Γκόμες), Μπαράλες, Σίτο (58΄ Ασιέρ Μπενίτο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (58΄ Βρουσαϊ), Μασούρας (57΄ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (79΄ Κούντε), Ονιεκούρου (79΄ Βαλμπουένα), Τικίνιο (69΄ Ελ Αραμπί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.