ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ντόπες» από τους οπαδούς της ΑΕΚ στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (φώτο)

Πήγαν στα Σπάτα οπαδοί της ΑΕΚ

«Ντόπες» από τους οπαδούς της ΑΕΚ στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (φώτο)

Στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα το πρωί αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/11, 19:30 COSMOTE SPORT 1 HD) για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Κατά την αποχώρηση της αποστολής από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα με προορισμό το ξενοδοχείο, μαζεύτηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο αρκετοί φίλοι της Ένωση, για να εμψυχώσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι δεν αποτελούσαν μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, αλλά απλούς φιλάθλους, οι οποίοι από νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/11) μετέβηκαν ύστερα από δική τους πρωτουβουλία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να «ντοπάρουν» τους «κιτρινόμαυρους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.