Αχιλλέας Μπέος: «Ιστορική νίκη του Βόλου απέναντι στον τεράστιο Παναθηναϊκό»

Αχιλλέας Μπέος: «Ιστορική νίκη του Βόλου απέναντι στον τεράστιο Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος του Βόλου και Δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού και «ορισμό της κόκκινης κάρτας» τη φάση της αποβολής του Σάντσες, ενώ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο το γεγονός ότι «σφύριξε» ξένος διαιτητής το ματς.

«Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Αυτή είναι πρώτη μεγάλη νίκη του Βόλου που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα «μπράβο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε έναν αξιόλογο προπονητή και άνθρωπο που έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε ακόμη ο Μπέος ενώ για τη διαιτησία δήλωσε:

«Μας αγαπάει ο Θεός ως τι; Αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ήρθε ένας ξένος διαιτητής. Σκέφτεστε να είχαμε εδώ κάνα Κουτσιαύτη τι θα γινόταν; Άντε στη φάση του ορισμού της κόκκινης κάρτας, το πολύ-πολύ να είχε δώσει ένα φάουλ» και προσέθεσε κλείνοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί οι Κουτσιαύτηδες αυτοί είναι;», ανέφερε ακόμη ο Μπέος, ο οποίος ανέφερε πως ο Βόλος θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές, ενώ προανήγγειλε την παραμονή Μπράτσου λέγοντας πως «είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, διαβάζει και μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.