Η ολοκλήρωση της προσθήκης του Εουγκένιο Ισνάλντο στο ρόστερ της ΑΕΚ, φαίνεται ότι κοντά, καθώς υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία με τη Νιούελς Ολντ Μπόις και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά οι μεταγραφές για την ΑΕΚ δεν σταματούν εκεί. 

Τα δυο ονόματα που παίζουν δυνατά και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες πλέον είναι αυτά του Μπρούνο Ζουκουλίνι και του Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ. 

Στην περίπτωση του πρώτου τα δημοσιεύματα από την Αγγλία ξεκίνησαν την Πέμπτη, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει βάση και ο 22χρονος Αργεντινός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι θα έρθει ως δανεικός. Οι συνομιλίες είναι καλό δρόμο και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Για την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού Φαν Βολφσβίνγκελ που ανήκει στη Νόριτς και παίζει δανεικός στη Μπέτις, η Ένωση έχει μπει σφήνα, αφού ο δανεισμός του «σπάει» και στην ΑΕΚ θέλουν να το εκμεταλλευτούν. 

Η ΑΕΚ έχει το όπλο ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Μπέτις και με την πλευρά του παίκτη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όνομά του παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά του φορ που θέλει ο Πογέτ, είχε γραφτεί το καλοκαίρι τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ. Ο Βολφσβίγκεν είναι και διεθνής παίζοντας μετρώντας δυο συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας