Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τον 48χρονο τεχνικό. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν μάλιστα πως η συμφωνία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμφωνήσει με την διοίκηση των ερυθρόλευκων και θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Πάντα με βάση τις πληροφορίες των Πορτογάλων, ο 48χρονος κόουτς φέρεται να έχει συμφωνήσει στην υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας και το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την συμφωνία την επόμενη εβδομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μαρτίνς θα δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Πορτογαλίας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η O Jogo παρουσιάζει και μέρος των όσων είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού, πριν από λίγες μέρες στου Ρέντη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες ήταν ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων από την στιγμή που αποφασίστηκε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και οι ιθύνοντες των πειραιωτών έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε για να συμφωνήσουν με τον Πορτογάλο προπονητή.