ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο θρύλος άλωσε την Πόλη! – Πήρε με Ο-1 την Μπασακσεχίρ -Το προκλητικό πανό των Τούρκων (βίντεο-φώτο)

Ο θρύλος άλωσε την Πόλη! – Πήρε με Ο-1 την Μπασακσεχίρ -Το προκλητικό πανό των Τούρκων (βίντεο-φώτο)

Ο Ολυμπιακός με μία παλικαρίσια εμφάνιση άλωσε την Πόλη και επικράτησε 0-1 της Μπασακσεχίρ. Μεγάλος ήρωας ο Σα, ο οποίος έπιασε πέναλτυ στις καθυστερήσεις.

Οι Τούρκοι υποδέχθηκαν τους ερυθρόλευκους με ανθελληνικό πανό αλλά στο τέλος “κατάπιαν τη γλώσσα” τους.

Το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε μετά από “γλυκιά” σέντρα του Βαλμπουενά μέσα από την περιοχή και με κεφαλιά ο Μασούρας έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό στο 53′!

Στο 80′ ο Καχβετσί της Μπασακσεχίρ δέχθηκε κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Καμαρά.

Όμως στο 92′ παραλίγο ψυχρολουσία για τους ερυθρόλευκους αφού ο Μπρούνο σε σέντρα του Κλισί κάνει χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Όμως ο Σα με μία επέμβαση που μπορεί να σταθεί καθοριστική για τη χρονιά του Ολυμπιακού, το απέκρουσε.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν εξαιρετικοί στην άμυνα και ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έβαλαν τα… θεμέλια ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης σε μια εβδομάδα. Συγκλονιστικός ήταν και ο κόσμος του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και δεν σταμάτησε να τραγουδάει σε όλη τη διάρκεια του ματς.

https://twitter.com/lamediaturca/status/1159192116645519365?s=20

Το ανθελληνικό πανό των Τούρκων με το “1453”, την ημερομηνία άλωσης της Πόλης. Μάλιστα η Μπασακσεχίρ είναι η αγαπημένη ομάδα του Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.