ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Οριστικά ο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Οριστικά ο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ

Επιβεβαιώθηκε πριν λίγο από την ΑΕΚ η μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» με ανάρτησή τους στα social Media, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα τους γνωστοποίησαν ότι ο 49χρονος Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο «Κωστέ» ανέλαβε την ΑΕΚ ως υπηρεσιακός μετά την αποπομπή του Καρντόσο, ωστόσο μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Τραμπζονσπόρ και του Αστέρα Τρίπολης αποφασίστηκε να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της ομάδας.

Στο τιμ του 49χρονου προπονητή θα προστεθούν και ακόμη δύο νέα πρόσωπα: ο Παναγιώτης Βούλγαρης (γυμναστής), ο οποίος είχε αποχωρήσει με την ομάδα για να δουλέψει με το τιμ του Γκουστάβο Πογέτ, και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός της Κ-19 του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.