ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

AEK: Χωρίς Χουλτ και Μάνταλο στο ντέρμπι – Εκτός και ο Κλωναρίδης

AEK: Χωρίς Χουλτ και Μάνταλο στο ντέρμπι – Εκτός και ο Κλωναρίδης

Με αρκετές απουσίες στο ντέρμπι η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Δεν σημειώθηκε κάποια ευχάριστη έκπληξη για τον Νίκο Κωστένογλου, αλλά το αντίθετο. Επιβεβαιώθηκε ότι ο 49χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, ενώ τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ ο Νίκλας Χουλτ και παράλληλα προέκυψε πρόβλημα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο τελευταίος ένιωσε ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και έμεινε εκτός αποστολής.

Ωστόσο, δεν ήταν στο βασικό πλάνο για το ντέρμπι, αφού γενικότερα δεν βρίσκεται στο… κάδρο, έχοντας μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στα προκριματικά του Europa League φέτος. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί μια αξιόλογη εναλλακτική λύση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (πλην του Μπάρκα που ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν εδώ και ημέρες) προπονήθηκαν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.