ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκριματικά Euro 2020: Αρμενία – Ελλάδα (0 – 1) – (upd)

Προκριματικά Euro 2020: Αρμενία – Ελλάδα (0 – 1) – (upd)

(Ενημέρωση 19:39) Η Εθνική Ελλάδος προηγείται στο σκορ 0 – 1 με γκόλ του Δημήτρη Λημνιού στο ’34

Ο Δημήτρης Λημνιός έβαλε μπροστά στο σκορ την Ελλάδα κόντρα στην Αρμενία.

Όμορφο ποδόσφαιρο παίζει η Εθνική Ελλάδας, με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να έχει κάνει καλή δουλειά στο επιθετικό κομμάτι και να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο μέχρι τώρα. Στο Γερεβάν κόντρα στην Αρμενία, η Ελλάδα ήταν κυρίαρχη σε όλο το πρώτο ημίχρονο και βρήκε το γκολ στο 35’ του αγώνα.

Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία από αριστερά με τον Γιαννούλη και τον Μπακασέτα να αλλάζουν τη μπάλα, ο πρώτος την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Λημνιό που απέφυγε τον αντίπαλό του και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχοντας χάσει εδώ και καιρό κάθε ελπίδα για τη δεύτερη θέση, θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία του με μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα για να κερδίσει θέσεις στην κατάταξη, δίνοντας ταυτόχρονα συνέχεια στην καλή απόδοση που ξεκίνησε στη Ρώμη απέναντι στην Ιταλία και κορυφώθηκε στο ΟΑΚΑ μερικές ημέρες αργότερα, με αντίπαλο τη Βοσνία.

Η προσπάθεια αναστύλωσης της ομάδας είναι σε εξέλιξη και φυσικά άπαντες θέλουν να δουν ότι υπάρχει συνέχεια. Ο Ολλανδός κόουτς, έχει ζητήσει από την ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δει λάθη που θα δώσουν το δικαίωμα στους Αρμένιους να γίνουν απειλητικοί.

Η ελληνική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζέκα (τραυματίας), εκτός έμεινε και ο τραυματίας Βρουσάι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός ομογενής της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης και κλήθηκε για πρώτη φορά επί Φαν Σιπ ο Μαυρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.