ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παραμένουν οι ποινές σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη – Ποια είναι η βαθμολογία;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παραμένουν οι ποινές σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη – Ποια είναι η βαθμολογία;

Ως έχει παραμένει η βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η βαθμολογική ποινή που είχε επιβληθεί τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στην Ξάνθη παρέμεινε.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να είναι στο +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Επομένως, στα πλέι οφ θα είναι τυπική διαδικασία το θέμα του πρωταθλητή.

Αντιθέτως, τα πλέι άουτ αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Ξάνθη πια έχει 18 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Παναιτωλικός είναι μόλις έναν βαθμό πίσω της, ενώ ο Πανιώνιος στους 11.

Βεβαίως, με όσα γίνονται με τον COVID-19 ουδείς μπορεί να γνωρίζει εάν τελικά η Super League 1 θα συνεχιστεί ώστε να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επικυρωθεί η υπάρχουσα βαθμολογία βάσει της γραμμής που έχει δώσει η UEFA προς όλα τα πρωταθλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.