ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καμπάνα» στον Δ. Μελισσανίδη: Τιμωρήθηκε με 8μηνη απαγόρευση εισόδου

«Καμπάνα» στον Δ. Μελισσανίδη: Τιμωρήθηκε με 8μηνη απαγόρευση εισόδου

Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με 8μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ενώ ταυτόχρονα η ΑΕΚ θα δώσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Εισαγγελέας είχε διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό την διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών του ΑΕΚ – Άρης καθώς στην έκθεση του παρατηρητή είχε γραφτεί πως φίλαθλος της ΑΕΚ έπιασε τα γεννητικά όργανα του διαιτητή και τα πίεσε!

«Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ: ι) συνολική χρηματική ποινή ποσού εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000) ευρώ και ιι) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επέβαλε στον εγκαλούμενο Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, τις ποινές: ι) της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για οκτώ (8) μήνες και ιι) της χρηματικής ποινής ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, της εγκαλουμένης ΠΑΕ ευθυνόμενης εις ολόκληρον με τον ως άνω εγκαλούμενο», αναφέρει η ανακοίνωση.
Μάλιστα, αναφέρεται πως σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας θα υπάρξει χρηματική ποινή ποσού 20.000 στον εγκαλούμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.