ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Λ.Σάσα: «Μου λείπει το “Κλεάνθης Βικελίδης” – Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Λ.Σάσα: «Μου λείπει το “Κλεάνθης Βικελίδης” – Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λούκας Σάσα, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας, όπου και αναφέρθηκε στα όλα όσα έζησε κατά το διάστημα της καραντίνας.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο πρώην άσος της Λουντογκόρετς τόνισε: “Είναι ωραίο το συναίσθημα του να επιστρέφουμε στην προπόνηση. Επιτέλους βγήκα και από το σπίτι. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουμε ή όχι. Περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας, αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι”.

Στη συνέχεια εξήγησε το πώς κύλησε για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους το διάστημα της καραντίνας: “Οι γονείς μου ήρθαν από τη Βραζιλία, πριν προκύψει το θέμα με τον ιό, οπότε έμειναν εδώ γιατί δεν μπόρεσαν να φύγουν. Έμεινα όλο αυτό το διάστημα με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Ευχαριστώ τον Θεό που η οικογένειά μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είναι διαφορετική εμπειρία για όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με προσοχή”.

Για την… επόμενη μέρα και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που έχει ήδη επιφέρει ο Covid-19, ο Σάσα σχολίασε:” Σίγουρα, τίποτα δε θα είναι ίδιο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εύχομαι μέρα με τη μέρα να μειώνονται τα κρούσματα και οι θανάτοι και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας της σεζόν: “Αυτήν τη στιγμή η ψυχολογία μας είναι κάπως παράξενη, γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παίξουμε ή όχι. Όταν υπάρξει οριστική απόφαση, τότε θα συγκεντρωθούμε. Μου λείπει το γήπεδο και η ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.