ΑΕΚ: Δεν μπορεί να αγοράσει τον Π.Μάνταλο η Μπεσίκτας

ΑΕΚ: Δεν μπορεί να αγοράσει τον Π.Μάνταλο η Μπεσίκτας

Μπορεί η Μπεσίκτας δεν ήταν μια από τις ομάδες που ενδιαφερόταν για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, όμως όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του αρχηγού της Ένωσης.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν επιβεβαιώσει πως ενδιαφέρονται για τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, αλλά η ελληνική ομάδα ανέφερε πως δεν έχει καμία κρούση.

Στην Μπεσίκτας αναφέρουν πως έχουν τεθεί επί τάπητος και χρήματα, αλλά και ότι έχει ταξιδέψει ο Πέτρος Μάνταλος στην Κωνσταντινούπολη, όμως, ένα νέο δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα τονίζει πως η τουρκική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει τον αρχηγό της Ένωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μπεσίκτας παρακολουθούσε τον Μάνταλο πολύ καιρό, ωστόσο η ΑΕΚ κοστολογεί τον παίκτη πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία θέλει να μειώσει το κόστος της ομάδας κατά 40% τη νέα σεζόν, έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, όμως το κόστος του Μάνταλου θα επηρέαζε τον προϋπολογισμό» γράφει η Sabah.
Στην ομάδα της Τουρκίας είναι ενήμεροι για τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ και δεν θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον διεθνή μέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.