ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Αποφασίστηκε οριστική διακοπή στη Football League

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Αποφασίστηκε οριστική διακοπή στη Football League

Αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της Football League, καθώς οι ομάδες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στα υγειονομικά πρωτόκολλα που υπάρχουν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Οριστικά κατέβασε ρολά για φέτος το πρωτάθλημα της Football League (Γ’ Εθνική) μετά τη σύσκεψη των 14 ομάδων την Τρίτη (2/6) υπό την προεδρία του προέδρου της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Χαρακτηριστικά, οι ομάδες της κατηγορίας τόνισαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και αυτό γιατί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Έτσι, ενόψει του Δ.Σ. της Τετάρτης (3/6) εισηγήθηκαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, μαζί με δύο προτάσεις για την αναδιάρθρωση των δύο κατηγοριών.

Η μία αφορά τη συγχώνευση της SL2 και της FL και τη δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας, χωρισμένης σε Βορρά και Νότο, χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδας.

Η δεύτερη πρόταση έχει να κάνει με την άνοδο οκτώ ομάδων από τη Football League στη Super League 2, δίχως και πάλι να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, πολύ δύσκολα θα περάσει η πρόταση συγχώνευσης των κατηγοριών, καθώς αντιδρά η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην SL2, να ανεβούν δηλαδή 8 ομάδες από τη φετινή Football League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.