ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θερμό επεισόδιο οπαδών ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: «Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά… κόψε το περπάτημα»

Θερμό επεισόδιο οπαδών ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: «Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά… κόψε το περπάτημα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ περνάει μία κακή περίοδο όσων αφορά την αγωνιστική του κατάσταση και οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που περιμένουν πολλά από αυτόν δεν δείχνουν ικανοποιημένοι με την μέχρι στιγμής παρουσία του.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στα social media μιας σελίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Στην ανάρτηση υπήρχε ένα βίντεο από το παιχνίδι στο οποίο φαινόταν ο Ολλανδός να σκύβει να αποφύγει την μπάλα μετά από ένα ελεύθερο του Μπάρκα. Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη του Ολλανδού ποδοσφαιριστή ο οποίος ενοχλημένος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση… «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο. Πες το στα αγγλικά».

Αυτό το σχόλιο άνοιξε τον ασκό του… Αιόλου. Αρκετοί οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να σχολιάζουν και να απαντούν σε έντονο ύφος στον Μπίσεσβαρ με κάποιους να τον καλούν να αποχωρήσει… «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από την ομάδα», ήταν ένα από τα πιο… light σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπίσεσβαρ απάντησε.. «ΟΚ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς και δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σου σχόλια δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.