ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ: Έβαλε τα γέλια ο Μ. Καρέρα με τις φήμες επιστροφής του στη Σπάρτακ

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ: Έβαλε τα γέλια ο Μ. Καρέρα με τις φήμες επιστροφής του στη Σπάρτακ

Ήσυχοι μπορούν να κοιμούνται οι φίλοι της ΑΕΚ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα έβαλε τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Σπάρτακ Μόσχας.

Ο Μάσιμο Καρέρα με δηλώσεις του στη NOVA ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως βάση σε όσα γράφτηκαν στη Ρωσία για τον ίδιο και τη Σπαρτάκ.

Συγκεκριμένα τα ρωσικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σπαρτάκ αν δεχθεί καλή πρόταση.

Ο Ιταλός κόουτς μιλώντας στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ έκλεισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το θέμα. Μάλιστα έβαλε και τα γέλια μπροστά στην κάμερα ξεκαθαρίζοντας πως τα ρωσικά δημοσιεύματα δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Καρέρα άλλωστε έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2021, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο και την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.