ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Πασχαλάκης: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη

Α. Πασχαλάκης: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ενοχλήσεις μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μάρκο Λιβάια, κάτι που έγινε στο πρώτο ημίχρονο που αγώνα.

Οι πόνοι δε φαίνεται να έχουν υποχωρήσει και έτσι του έγινε ένεση από το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση του μάλιστα θα επανεκτιμηθεί, αφού είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.