Ο Φεντερίκο Μακέντα δύσκολα θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, με το Νίκο Καρέλη να μοιάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης για τους “πράσινους”.

Ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Καρέλης που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφροντ, είναι από τις περίπτωσεις που εξετάζουν οι πράσινοι, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο πώλησης του Μακέντα. Ο 28χρονος επιθετικός είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά θα συμπλήρωναν ιδανικά αυτά των Καρλίτος και Ιωαννίδη.

Ο Νίκος Καρέλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2016, καθώς πήγε στην Γκενκ . Με την φανέλα της Γκενκ αγωνίστηκε από τo 2016 εως το 2018 και πέτυχε 23 γκολ σε 56 συμμετοχές. Το 2019 δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, όπου μέτρησε 5 συμμετοχές. Το 2019 ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Γκενκ και πήγε στην Μπρέντφορντ. Στην Μπρέντφορντ ο Καρέλης δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν. Πρόσφατα λοιπόν έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν όλα τα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του. Παρακολουθούν από κοντά τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται μάλιστα στην Αθήνα. Για την περίπτωση του δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, καθώς είναι σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Μακέντα.