ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακός: Ενισχύεται άμεσα με Ματέους – Κοντά στην απόκτηση του Κόντε

Ολυμπιακός: Ενισχύεται άμεσα με Ματέους – Κοντά στην απόκτηση του Κόντε

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στον Ολυμπιακό, που ψάχνει να ενισχυθεί στα άκρα της άμυνά του, με τον Ματέους να θεωρείται παίκτης του εκτός απροόπτου.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Ματέους Ρέις για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ».

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φτάσει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης φέρεται να μην… κρατιέται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, όμως αύριο δεν αποκλείεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ρίο Άβε κόντρα στην Τοντέλα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή προέκυψε ξαφνικά ένα ρεπορτάζ για τον Κουφρέ της Βελέζ, ως εναλλακτική λύση.

Για τα δεξιά, τώρα, φαίνεται πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πρόκειται για Γάλλο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται πως αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίς ως μία εναλλακτική λύση για τον Ραφίνια που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ισραηλινοί φέρονται να αξιώνουν περίπου μισό εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου οπισθοφύλακα, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και ίσως γίνει η «δουλειά» με λιγότερα χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.