«Καρφιά» από τον Μ.Χιμένεθ για Ίβιτς – Καρέρα και τον σχεδιασμό της ΑΕΚ

«Καρφιά» από τον Μ.Χιμένεθ για Ίβιτς – Καρέρα και τον σχεδιασμό της ΑΕΚ

Εμφανώς δυσαρεστημένος με το υλικό που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, που άφησε αιχμές για τον Ίλια Ίβιτς και τον Μάσιμο Καρέρα.

Το υπερφορτωμένο ρόστερ και οι πολλοί παίκτες σε κάθε θέση βρίσκουν αντίθετο τον Ισπανό, ο οποίος ουσιαστικά φωτογράφισε τον προκάτοχό του, Μάσιμο Καρέρα, και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε. Αν είναι να παίζεις με σχηματισμό 4-3-3, γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δύο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα αυτό, αλλά το βασικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη σεζόν και την επόμενη χρονιά να προχωρήσουμε με καλύτερο σχεδιασμό. Το πιο σημαντικό για έναν προπονητή δεν είναι να φτιάχνει ενδεκάδα, αλλά να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Φυσικά, το θέμα είναι να παίρνει και αποτελέσματα. Αν καταφέρνει να συνδυάζει και τα δύο, τότε όλα καλά. Το ιδανικό είναι να έχει μία έτοιμη ομάδα και να υπάρξει ένας σωστός σχεδιασμός. Συνήθως πολλοί προπονητές σκέφτονται μόνο το παρόν, όμως το πιο σωστό είναι να σκέφτεσαι και το μέλλον», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova πριν από επίσημο ματς της ομάδας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (14/1, 19:30) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Όταν κερδίζεις, αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε πάρα πολλά μπροστά μας να βελτιώσουμε και τώρα απέναντί μας βρίσκεται ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Όμως το τι λέμε δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, μίλησε για το νέο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, στο οποίο ανταποκρίθηκε ξανά. «Μιλάμε με τον κύριο Μελισσανίδη και με κάλεσε όταν χρειάστηκε. Εγώ δεν το σκέφτηκα πολύ, ήρθα σε μία ομάδα της οποίας είμαι φίλος. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ, έγινα στην πορεία. Ο ίδιος γνωρίζει ότι θέλω το καλύτερο για την ομάδα όχι μόνο σήμερα, αλλά σκέφτομαι και το αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.