Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 της ΑΕΛ και βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε χατ τρικ και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν στο 9′, στο 23′ και στο 74′ ο Τζόλης, στο 47′ ο Κρμέντσικ και στο 55′ ο Ίνγκασον.

Με την επιλογή του ο Πάμπλο Γκαρσία να παρατάξει ενδεκάδα με τους κατά κανόνα βασικούς ποδοσφαιριστές, έστειλε το μήνυμα ότι θέλει το εισιτήριο για την επόμενη φάση από το πρώτο παιχνίδι και ο στόχος επετεύχθη. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ ήταν σε άλλο γήπεδο, καθώς ναι μεν είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά δεν ήταν αξιόπιστη ανασταλτικά και συν τοις άλλοις, μετέτρεψε σε… θεατή του αγώνα τον Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Ντούγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73′ Σβαμπ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (73′ Μουργκ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (60′ Κούτσιας)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Καρανίκας, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος (63′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοτζαμανίδης (63′ Τσόσιτς), Κολομπίνο (82′ Στόινοβιτς), Γλυνός (63′ Πινακάς), Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).