Ελληνικό πρωτάθλημα: Όλα τα βλέμματα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Δοκιμάζεται στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Ελληνικό πρωτάθλημα: Όλα τα βλέμματα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Δοκιμάζεται στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Η εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με 4 αναμετρήσεις, με τα φώτα να πέφτουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα (27/1) η εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League. Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, στις 19:30 στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στοχεύει στη δέκατη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, με τους Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο να μένουν εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και ο νεοαποκτηθείς Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Όσον αφορά το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει το «διπλό» για να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά» για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» έχουν τεθεί οι τραυματίες Κρέσπο και Μιχάι.

Το πρώτο ματς της ημέρας (15:00) διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «κυανέρυθροι» του Άνχελ Λόπεθ στοχεύουν στην τρίτη τους εντός έδρας νίκη και παράλληλα να βάλουν τέλος στο νικηφόρο σερί που έχουν οι «πράσινοι». Όσον αφορά την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, που θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο που έχει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, θα αγωνιστεί απέναντι στο συγκρότημα της Μαγνησίας χωρίς τους τιμωρημένους Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο αλλά και τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ και Μπεκ.

Στις 17:15 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση τυχόν στραβοπατήματος του Ολυμπιακού να μειώσει την διαφορά από αυτόν. Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Νεντελτσεάρου, Μιτάι, τον Σάκχοφ που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί αλλά και τον Λιβάγια. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, από την άλλη, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση χωρίς τον τιμωρημένο Εραμούσπε, τον τραυματία Κάστρο και τον Νάουμετς.

Την ίδια ώρα, στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, η τοπική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τη Λάρισα και να την αφήσει τελευταία στη βαθμολογία. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στοχεύει στο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει χτίσει μακριά από τη Ριζούπολη. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον έμπειρο προπονητή αποτελεί ο τραυματίας Κάλισιρ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League:

Τετάρτη (27/1)

  • 15:00 Βόλος – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
  • 17:15 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
  • 17:15 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 3)
  • 19:30 Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ (Novasports 1)

 Πέμπτη (28/1)

  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ατρόμητος (NS1)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθεσινά αποτελέσματα

  • ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1
  • Άρης – Λάρισα (1-0)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.