ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πέρασε από την Κρήτη η ΑΕΚ – 0-2 τον ΟΦΗ

Πέρασε από την Κρήτη η ΑΕΚ – 0-2 τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, καθώς κέρδισε με 0-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με γκολ των Σάκχοφ και Τάνκοβιτς η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της A’ Εθνικής.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο ματς με στόχο να πιέσουν ψηλά, όπως ζητούσε ο Μανόλο Χιμένεθ, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά με τους Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς στο 9′ και στο 11′, κινδύνεψε στο 12′ με το δυνατό σουτ του Στάικου που απέκρουσε ο Αθανασιάδης και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ από την πάσα του Γκαρσία αλλά δεν πλάσαρε καλά τον Βάτερμαν.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όπως έδειχνε και η κατοχή της μπάλας (51%-49%), με τον ρυθμό να πέφτει μετά το 25′-30′ και την Ένωση να ανοίγει τελικά το σκορ στο 43′: Κόρνερ του Σιμάνσκι, πρώτη κεφαλιά από τον Λάτσιο, δεύτερη από τον Σάκχοφ, η μπάλα στα δίχτυα και 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε διπλή ευκαιρία στο 60′ με τους Γρίβα και Σαρδινέρο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αλμπάνης έκανε μπάσιμο στην περιοχή των Κρητικών και πήγε για το 0-2, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σουτ που έκανε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βάτερμαν. Τελικά η ομάδα του Χιμένεθ κλείδωσε το τρίποντο στο 71′, όταν ο Ολιβέιρα έδωσε ωραία στον Τάνκοβιτς και αυτός με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2, με το οποίο η ΑΕΚ πήγε στη 2η θέση και στους 40 βαθμούς, στο +1 από τον Άρη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Στάρτζεον, Νέιρα, Βούρος (59′ Γρίβας), Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο (82′ Καστάνιος), Στάικος (69′ Ντε Γκούζμαν), Μεγιάδο, Κοροβέσης (82′ Λυμπεράκης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης (74′ Σιμόες), Σβάρνας, Λάτσι (56′ Νεντελτσιάρου), Λόπες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (74′ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (66′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (66′ Ολιβέιρα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.