Σκέψεις να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Σκέψεις να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επεξεργάζονται στην ΑΕΚ έχοντας ως στόχο να εντάξουν τον Ουκρανό στόπερ στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Σκέψεις για άλλη μία προσθήκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν στην ΑΕΚ, η οποία ενισχύθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ με τους Δημήτρη Μπαρμπαλιά, Φανούρη Γουνδουλάκη και επέστρεψε ο Στάθη Ταυλαρίδη.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στην «Ένωση» σκοπεύουν να ισχυροποιήσουν κι άλλο το συγκεκριμένο τμήμα άμεσα ή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εν τω μεταξύ, μία σκέψη που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, εφόσον ο Ουκρανός στόπερ κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προτείνει ένα πόστο όπως του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό με την ανάμειξη του Τσιγκρίνσκι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό, μάλιστα, συνδέεται με την διάδοχη κατάσταση της αποχώρησης του Μηνά Λυσάνδρου από τις θέσεις του α’ αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.