ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Α.Βιεϊρίνια μέχρι το 2022

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Α.Βιεϊρίνια μέχρι το 2022

Την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά μέχρι το 2022 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/3) ο Πορτογάλος αρχηγός βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων», που αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι το 2022.

Η σημαία παραμένει στον ιστό της για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και τη σεζόν 2021-22.

Ο Leader ήρθε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το μακρινό πλέον 2008. Σε μία τετραετία έζησε πολλά, έγινε ένα με την ομάδα, αλλά ήταν η ώρα να αποχωρήσει.

Στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ της Bundesliga, κέρδισε μία θέση στην Εθνική Πορτογαλίας και κατέκτησε το Euro 2016.

Το καλοκαίρι του 2017 γύρισε σπίτι του και φρόντισε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε. Κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα αήττητο πρωτάθλημα ως ο ηγέτης της ομάδας που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος και το νούμερο 20 στην πλάτη για ακόμα ένα χρόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.