ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΟΚ: Πήρε το «ΟΚ» για το νέο γήπεδο της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Πήρε το «ΟΚ» για το νέο γήπεδο της Τούμπας

Το «πράσινο φως» στον ΠΑΟΚ για για το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής του νέου γηπέδου στην Τούμπα έδωσε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Στην 4η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, ένα από τα θέματα αφορούσε τη γνωμοδότηση επί των ενστάσεων στο πλαίσιο της διαδικασίας δημοσιότητας του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής για την ανέγερση νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναμενόταν η Επιτροπή άναψε το «πράσινο» φως για το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής του νέου γηπέδου του «Δικεφάλου» και πλέον το θέμα παραπέμφθηκε προς ψήφιση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη (17/6) και θα ασχοληθεί για τελευταία φορά με γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα πριν ο φάκελος του γηπέδου πάει προς το Συμβούλιο της Επικρατείας και προκύψει μέσα στο φθινόπωρο το Προεδρικό Διάταγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.