ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Χωρίς τον Νόρντιν Άμραμπατ κόντρα στη Λαμία

Πέντε παίκτες είναι εκτός αποστολής

ΑΕΚ: Χωρίς τον Νόρντιν Άμραμπατ κόντρα στη Λαμία

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Λαμία χωρίς τον Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς ο Μαροκινός εξτρέμ της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί την Λαμία(12/11, 19:30) στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ, με την Ένωση να μην έχει πέντε παίκτες στην αποστολή της για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Super League.

Συγκεκριμένα πέραν του τιμωρημένου Κώστα Γαλανόπουλου, ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λάζαρος Ρότα, Γενς Γιόνσον, Εχσάν Χατζισαφί, καθώς και Νορντίν Άμραμπατ.

Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ-αουτ από την αναμέτρηση.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.