ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 29χρονου Υποσμηναγού

Πριν από την έναρξη του αγώνα για την 20η αγωνιστική της Super League τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 29χρονου Υποσμηναγού

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του λιμανιού του Κατακόλου, περίπου πέντε ώρες μετά την πτώση του μαχητικού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο 19ο λεπτό προβλήθηκε στο matrix του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης» και ακούστηκε το μήνυμα στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, το οποίο ανέφερε:

«’Εις το Όνομα του Άλκη. Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω. Γινόμαστε ένα για τον Άλκη». Να θυμίσουμε ότι η 19η κι η 20η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη μνήμη του οπαδού του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.