ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Conference League: Στις 28 Ιουνίου η απόφαση για τον τελικό στην «Opap Arena»

Τελικός στο γήπεδο της ΑΕΚ στις 29 Μαΐου 2024;

Conference League: Στις 28 Ιουνίου η απόφαση για τον τελικό στην «Opap Arena»

Στις 28 Ιουνίου θα παρθεί η απόφαση για την Opap Arena και τον τελικό του Europa Conference League.

«Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA πιθανότατα θα λάβει απόφαση για αυτό το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή της στις 28 Ιουνίου», ανέφερε η UEFA σε σχετικό ερώτημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γίνει στη Νιόν και φαίνεται ότι θα επιβεβαιώσει όσα έχουν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα για τη φιλοξενία του τελικού του Europa Cοnference League στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στις 29 Μαΐου 2024, μία επίσης ιστορική ημερομηνία, αφού στις 29/5/1453 έγινε η Άλωση της Πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο τελικός του Champions League 2023/24, θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2024 στο Λονδίνο, στο στάδιο Wembley, ενώ εκείνος του Europa League 2023/24, είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαίου 2024 στο Δουλβίνο και το «Aviva Stadium».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.