Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της: «Μην προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την αποστολή στον Βόλο»

Ο αυριανός τελικός με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών

Έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της: «Μην προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την αποστολή στον Βόλο»

Η ΑΕΚ για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου της ιστορίας της στον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο, ζητά από τον κόσμο της να κρατηθεί μακριά από την αποστολή κατά την παραμονή της στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στο παιχνίδι που η «Ένωση» θα προσπαθήσει να φτάσει στο τρίτο νταμπλ της ιστορίας της δεν θα υπάρχουν στις κερκίδες φίλοι ούτε της ίδιας, αλλά ούτε και του ΠΑΟΚ, αφού θα δοθούν 20 μόλις προσκλήσεις σε κάθε σύλλογο.

Έτσι εκτός από την απουσία τους από το Πανθεσσαλικό η ΑΕΚ ζητά από τους φιλάθλους της να μην επιδιώξουν να παρευρεθούν κοντά στην ομάδα κατά την παραμονή της στο Βόλο, απόψε, αλλά και αύριο πριν και μετά το παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο θεωρεί πως θα την βοηθήσουν να φτάσει στον μοναδικό στόχο, την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα φέρει ακόμη μία κούπα και νέους πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης θα δώσει την τελευταία μεγάλη μάχη της φετινής πρωταθληματικής σεζόν. Με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Το τεχνικό μας team και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν για την απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο που μένει και είναι πολύ σημαντικός. Όλοι μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ, ωστόσο πρέπει να σταθούμε στην ομάδα με τον τρόπο που το ζητά η ίδια. Οι πανηγυρισμοί μας για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου, του πρωταθλήματος, έγραψαν ιστορία. Στον Βόλο όμως η ομάδα μας δεν θα πάει για να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς αυτούς, αλλά για να κατακτήσει το κύπελλο.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη της ομάδας να συγκεντρωθεί απόλυτα στον τελικό και να μην προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την αποστολή κατά την διάρκεια της παραμονής της στον Βόλο πριν το παιχνίδι.

Για πρώτη φορά φέτος πριν από παιχνίδι μακριά από την έδρα μας, σας ζητάμε να κάνετε υπομονή, να μην επιδιώξετε να έρθετε στον τόπο διαμονής της αποστολής και να περιμένουμε την ώρα που οι παίκτες μας και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπουν σε μια ακόμη μεγάλη μάχη. Με στόχο φυσικά να μας κάνουν και πάλι χαρούμενους. Τότε, εφόσον έχουμε πετύχει τον στόχο μας θα είναι η ώρα για νέους πανηγυρισμούς μαζί με την ομάδα. Όχι όμως επαφή με την αποστολή της στον Βόλο, πριν το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως η επιθυμία αυτή θα γίνει σεβαστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.