ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική – Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Opap Arena

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική – Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Η αρχή γίνεται στην OPAP Arena στις 19:30 (CosmoteSport 2) με την ΑΕΚ να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής. Τόσο οι κιτρινόμαυροι όσο και οι ασπρόμαυροι θέλουν να παραμείνουν στους δύο βαθμούς από την κορυφή. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους την Πέμπτη, με την Ένωση να γνωρίζει την ήττα στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ να παίρνει διπλό με ανατροπή στην έδρα της Αμπερντίν.

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του, όπως αναμενόταν, χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, και Χατζισαφί, ωστόσο είδε τους Γκατσίνοβιτς και Πισάρο να βγάζουν την τελευταία προπόνηση και να μπαίνουν στην αποστολή. Έτσι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι διαθέσιμος πλέον ξανά για τον «Πελάδο», αν και έχει μια κανονική προπόνηση στα πόδια του. Από εκεί και πέρα τόσο ο Κάλενς, όσο και ο Ζίνι λόγω ενοχλήσεων κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν μένοντας εκτός αποστολής. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των μακροχρόνια απόντων Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες, με τον Μεϊτέ να επιστρέφει, μετά την απουσία του, λόγω τιμωρίας, από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Αμπερντίν. Εκτός έμειναν οι Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τζίμας, Βρακάς και Ρικάρντο. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα , Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Στις 21:30 (CosmoteSport 1) στο «Γεντί Κουλέ», ο Ολυμπιακός, ο οποίος έπεσε από την κορυφή μετά την απόφαση της τιμωρίας του για όσα συνέβησαν με την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κοντράρεται απέναντι στον πολύ καλό φέτος ΟΦΗ, ο οποίος μετά τη μεγάλη νίκη του επί της ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Κηφισιά. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στο Ηράκλειο με τον… αέρα της ευρωπαϊκής τους νίκης επί της Γουέστ Χαμ.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ ο Μπάκιτς, που μπήκε προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας στις προπονήσεις. Αντίθετα εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Χριστογεώργος. Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάτζερ, Μπάκιτς, Ντικό, Φελίπε, Μοσκέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει στη διάθεσή του τους Ροντινέι και Φορτούνη που έχουν επιβάρυνση και τραυματισμούς από το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Εκτός μένει ξανά ο Φρέιρε, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν οι Σκάρπα και Μπρνιτς. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.