ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Λαμία στη Λεωφόρο και επέστρεψε στην κορυφή (2-0)

Πρώτο γκολ από τον Κλεϊνχέισλερ στην παρθενική του συμμετοχή στο βασικό σχήμα των «πράσινων»

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Λαμία στη Λεωφόρο και επέστρεψε στην κορυφή (2-0)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στην κορυφή μετά την επικράτηση του επί της Λαμίας με 2-0 με τους “πράσινους” να καθαρίζουν το ματς αφού έμειναν με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Στάνκο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (δυο στο Κύπελλο και δυο στη Super League), ο παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας της Λαμίας με 2-0 στη Λεωφόρο.

Με το Ατρόμητος – ΑΕΚ να μην πραγματοποιείται για απίθανο λόγο, το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 48 βαθμούς (στο +1 από την ένωση, αλλά με παιχνίδι περισσότερο).

Η Λαμία ήταν η ομάδα που έδειξε να “πατάει” καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, ασκώντας αποτελεσματική πίεση στο χώρο του κέντρου και πλησιάζοντας προς την εστία του Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε να δυσκολεύεται, αλλά στο 19′ βρήκε τυο γκολ που έψαχνε.

Ο Βαγιαννίδης έβγαλε για τον Ιωαννίδη που απέφυγε αντίπαλο με όμορφο τρόπο, ο Σαράνοφ αναγκάστηκε να βγει και να διώξει άτσαλα, με τον Κλεϊνχέιλσερ να καιροφυλακτεί και με χαμηλό σουτ από διαγώνια αριστερά να κάνει το 1-0 και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο “τριφύλλι”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.