ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΠΟ για «γκάφα» με παίκτες: «Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους»

Eίχε ενημερώσει πως οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης ήταν τιμωρημένοι

ΕΠΟ για «γκάφα» με παίκτες: «Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους»

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη «γκάφα» να αφήσει εκτός Εθνικής Ελλάδος για το ματς με το Γιβραλτάρ τέσσερις διεθνείς παίκτες.

Υπενθυμίζεται, πως η ΕΠΟ είχε ενημερώσει πως οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης ήταν τιμωρημένοι για τον συγκεκριμένο αγώνα απ’ τη στιγμή που αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ολλανδία, καθώς ήταν η δεύτερή τους στα προκριματικά.

Με βάση τα όσα θεώρησαν οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες δεν είχαν… δικαίωμα να παίξουν στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ και γι’ αυτό έμειναν εκτός, με τον Γκουστάβο Πογέτ να καλεί τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για να καλύψει ένα από τα «κενά» που (θεωρητικά) είχαν δημιουργηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ωστόσο, διότι ο κανονισμός της UEFA είναι ξεκάθαρος και τονίζει πως ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα προκριματικά του EURO 2024 τιμωρείται με μία αγωνιστική εφόσον συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

ΕΠΟ: «Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους»

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για λάθος το οποίο παραδέχθηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας. Αναλυτικά, αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ΄ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προσφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.