ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Ελλάδας: Το ποσό που θα λάβει η ομάδα σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro 2024

Ο τρόπος κατανομής των χρημάτων

Εθνική Ελλάδας: Το ποσό που θα λάβει η ομάδα σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro 2024

Ανακοινώθηκαν από την UEFA τα χρηματικά έπαθλα για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας έμαθε τους αντιπάλους της, σε περίπτωση πρόκρισής της στα τελικά του Euro 2024. Λίγη ώρα πριν την έναρξη της κλήρωσης των ομίλων του Euro 2024, η UEFA αποκάλυψε ότι θα «μοιράσει» στις ομάδες που θα συμμετέχουν, συνολικά 331 εκατομμύρια ευρώ.

Η Εθνική ποδοσφαίρου εφόσον προκριθεί από τα playoffs και πάει στο Euro 2024 θα λάβει κάτι παραπάνω από 9 εκατ. ευρώ, ενώ η εθνική που πάει μέχρι το τέλος και θα κατακτήσει το τρόπαιο θα κερδίσει περισσότερα από 28 εκατ. ευρώ.

Ο τρόπος κατανομής των χρημάτων:

-Κάθε Εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στην τελική φάση θα λάβει 9,25 εκατομμύρια ευρώ

-Το πριμ νίκης στη φάση των ομίλων είναι ένα εκατομμύριο ευρώ

-Το πριμ ισοπαλίας ανέρχεται στα 500.000 ευρώ

-Η πρόκριση στη φάση των 16 ισοδυναμεί με 1.5 εκατομμύρια ευρώ

-Η πρόκριση στα προημιτελικά με 2.5 εκατομμύρια ευρώ

-Η πρόκριση στα ημιτελικά με 4 εκατομμύρια ευρώ

-Ο ηττημένος στον τελικό θα λάβει μπόνους 5 εκατομμυρίων ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Ο νικητής της διοργάνωσης θα πάει 8 εκατομμύρια ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.