ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φ.Κωστούλας για την εξαγορά του Παναιτωλικού: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την οικογένεια Καμίνσκι»

Προς... ναυάγιο οδεύει η εξαγορά του Παναιτωλικού

Φ.Κωστούλας για την εξαγορά του Παναιτωλικού: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την οικογένεια Καμίνσκι»

Ο Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε επίσημα για το τι συμβαίνει με την «υπόθεση Καμίνσκι», τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά τους και ότι εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν ώστε να ολοκληρώσουν τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

Παράλληλα τόνισε πως είναι «εδώ» και ζήτησε ενότητα ενόψει του «τελικού» με τον Λεβαδειακό.

Κάθετος και κατηγορηματικός ήταν σήμερα (27/4) ο Φώτης Κωστούλας που μίλησε για πρώτη φορά μετά την 8η Δεκεμβρίου για το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι.

Αυτό συνέβη με αφορμή σενάρια που υπήρξαν ότι η πλευρά των τελευταίων αναμένεται στην Ελλάδα για να «τελειώσει» την αγορά των «κυανοκίτρινων» λίγες ώρες μετά την παρουσία του μεγαλομετόχου των «κυανκίτρινων» στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους παίκτες ενόψει του κρισιμότατου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η δήλωση του κ. Κωστούλα

«Έχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.

Όπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει.

Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει.

Εστιάζουμε στη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα στη σημερινή μας συνάντηση. Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγώνα στον οποίο είμαι σίγουρος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα επικυρώσουμε την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία για μία ακόμα σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό που ήδη κάνουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.