ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έτοιμη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κηφισιά

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς προβλήματα

Έτοιμη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κηφισιά

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί αύριο 12/11, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς ικανοποίησή του και τον Τιν Γεντβάι να προπονείται σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεν, ενώ για πρώτη φορά μετά από το ματς της 1ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ «μπήκε» στην αποστολή κι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Το σημερινό (111/11) πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους 23 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Αράο που αποβλήθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Λαμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.