Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των Κρητικών και την αστυνομία

Ο αγώνας διεξάγεται με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, κάτι που δεν συνηθίζεται στη Super League

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των Κρητικών και την αστυνομία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 20η αγωνιστική της Super League, με περίπου 300 οπαδούς των Κρητικών στην κερκίδα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να τους κάνει μάλιστα να πανηγυρίσουν στο 19ο λεπτό, καθώς ο Ντίκο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και οδήγησε σε… ξέσπασμα την “ασπρόμαυρη” κερκίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά υπήρξε όμως και ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται δίπλα στους οπαδούς του ΟΦΗ, η οποία δεν πήρε όμως διαστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.